Categoria de produse

Evaporator rotativ RE-5203A

Evaporator rotativ RE-5203A

Evaporator rotativ este utilizarea de vid presiune, temperatură constantă încălzire condiţii, folosind sticla viteză constantă rotaţie rotative,

Product Details

Dacă sunteţi în căutarea pentru chimică, biologie, farmaceutice şi alimentare evaporator rotativ re-5203a din China re-5203a evaporator rotativ, evaporator rotativ de 3l, automată evaporator rotativ producatori, furnizori si Factory, sau personalizare de evaporator rotativ re-5203a de verificare şi desing cu profesionale de furnizor în China, vă rugăm să nu ezitaţi să contactaţi Toption Instrument.

Evaporator rotativ RE-5203A

Descrierea de RE-5203A Evaporator rotativ

Evaporator rotativ este utilizarea de vid presiune, temperatură constantă încălzire condiţii, folosind rotaţie sticla viteză constantă rotaţie, formarea de zonă mare peliculă subţire, înaltă evaporare echipamente instalatii.

Evaporator rotativ este folosit în principal pentru industriei farmaceutice, chimice şi farmaceutice bio concentrare, cristalizare, uscare, separare şi dizolvarea de cărbune de recuperare. Principiul este: într-o stare de vid, temperatură constantă de încălzire, pentru a roti sticle constantă de rotaţie, materialul în formarea flancul de zonă mare subţire de film, mare evaporare. Solubilization de sticlă mare condensator de vapori de racire, de recuperare în flacon de colectare, îmbunătăţi considerabil eficienţa de evaporare, deosebit de uşor de utilizat în temperatură înaltă descompunerea variabilitatea produselor biologice a fost concentrat şi purificat.

Caracteristici cheie

Noua podea evaporator rotativ, folosind o mare capacitate, balon de evaporare rotativ diametru mare, crescut zona de evaporare, în decompresia în baie de apă, partea spin, partea de incalzire, difuzarea sau evaporarea solutiei, o gamă largă de aplicaţii şi concentrare dimensiune eşantion, uscare, extracţie, reciclare, chimice, farmaceutice, alimentare, ecologice, laborator de cercetare Universitatea şi producţia industrială de masa unui astfel de echipament bun.

Parametrii tehnici

tip

RE-5203A

În modul de

Ridicaţi-rocker placa butoane, electrice

Viteza range(rpm)

0 ~ 150

Temperatură range(℃)

RT @ ~ 100

Condensator

Tip vertical, dublu tub dragonilor

Rotirea sticla max capacitate (L)

3

Capacitate Max să colecteze sticle (L)

2

Putere motor (W)

1630


Hot Tags: evaporator rotativ re-5203a, evaporator rotativ de 3l, automată evaporator rotativ, China, producatori, fabrica, furnizori, furnizor în China, personalizare, design, chimică, biologie, farmaceutice, produse alimentare
Produse conexe
Feedback
Anchetă
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Contactati-ne
Address: TaiBai Road, districtul varatic, Xi'an, China
Tel: 0086-29-88763980
Fax: 0086-29-88990306
E-mail: info@toptionlab.com
Copyright © Toption Instrument Co., Ltd toate drepturile rezervate.