Categoria de produse

Evaporator rotativ RE-5210A

Evaporator rotativ RE-5210A

Evaporator rotativ este utilizarea de vid presiune, temperatură constantă încălzire condiţii, folosind rotaţie sticla viteză constantă rotaţie

Product Details

Dacă sunteţi în căutarea pentru chimică, biologie, farmaceutice şi alimentare evaporator rotativ re-5210a din China evaporator rotativ re-5210a, rotovap, 10l evaporator rotativ producătorii, furnizorii şi Factory, sau personalizare de evaporator rotativ re-5210a de verificare şi desing cu profesionale de furnizor în China, vă rugăm să nu ezitaţi să contactaţi Toption Instrument.

Evaporator rotativ RE-5210/RE-5210A

Evaporator rotativ este utilizarea de vid presiune, temperatură constantă încălzire condiţii, folosind rotaţie sticla viteză constantă rotaţie, formarea de zonă mare peliculă subţire, înaltă evaporare echipamente instalatii.

Evaporator rotativ este folosit în principal pentru industriei farmaceutice, chimice şi farmaceutice bio concentrare, cristalizare, uscare, separare şi dizolvarea de cărbune de recuperare. Principiul este: într-o stare de vid, temperatură constantă de încălzire, pentru a roti sticle constantă de rotaţie, materialul în formarea flancul de zonă mare subţire de film, mare evaporare. Solubilization de sticlă mare condensator de vapori de racire, de recuperare în flacon de colectare, îmbunătăţi considerabil eficienţa de evaporare, deosebit de uşor de utilizat în temperatură înaltă descompunerea variabilitatea produselor biologice a fost concentrat şi purificat.

Caracteristici cheie

1. gazdă părţi: introducerea de sistem de transport străine avansat, structura rezonabil, durabile si practice.

2. control, piese de temperatura: introducerea de frecvenţă străine avansat sistem de control, sistem de control al temperaturii pentru a asigura performanţă exacte ale instrumentului.

(3) baie de apă: una din importate din oţel inoxidabil farfurie ştanţare, ridicare verticală automată.

4. piese de etanşare: PTFE materialul selectat ţări străine, prin intermediul tehnologiei de prelucrare speciale pentru a îmbunătăţi sistemul de închidere, rezistenţă la coroziune şi rezistenţă la uzură.

5. structura principală: de înaltă calitate din aliaj de aluminiu şi oţel inoxidabil, mai completă şi de a îmbunătăţi echipamentului de o performanţă rezonabile.

Parametrii tehnici

tip

RE-5210A

RE-5210

În modul de

Ridicare automată

Ridicare manuală

Viteza range(rpm)

20 ~ 110

Temperatură range(℃)

(apa) RT ~ 98

Condensator

Tip vertical, dublu tub dragonilor

Sticla capacity(L) maximă de rotaţie

10

10

Capacitatea maximă pentru a colecta bottles(L)

5

5

Cu motor power(W)

3180

3120

Dimensiune

950 * 500 * 1600

Hot Tags: evaporator rotativ re-5210a, rotovap, 10l evaporator rotativ, China, producatori, fabrica, furnizori, furnizor în China, personalizare, design, chimică, biologie, farmaceutice, produse alimentare
Produse conexe
Feedback
Anchetă
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Contactati-ne
Address: TaiBai Road, districtul varatic, Xi'an, China
Tel: 0086-29-88763980
Fax: 0086-29-88990306
E-mail: info@toptionlab.com
Copyright © Toption Instrument Co., Ltd toate drepturile rezervate.