Categoria de produse

10L pulverizare uscător

10L pulverizare uscător

La o viteză mare de uscare, după pulverizare lichid materiale, suprafața materialului va fi crescut foarte mult. În fluxul de aer cald, 95% ~ 98% din apă pot fi evaporat la un moment. Timp de uscare de completare are nevoie de doar câteva secunde.

Product Details

Dacă sunteţi în căutarea pentru chimică, biologie, farmaceutice şi alimentare 10l pulverizare uscător din China 10l pulverizare uscător, centrifuge pulverizare uscător, 10l uscător maşină cu spray centrifuge, lapte pulverizare uscător, pulverizare echipamente de uscare, pulverizare de uscare în producători de industrie alimentară, furnizori şi Factory, sau verificarea 10l pulverizare uscător personalizare şi desing cu profesionale de furnizor în China, vă rugăm să nu ezitaţi să contactaţi Toption Instrument.

1. caracteristici

1) la o viteză mare de uscare, după pulverizare lichid materiale, suprafața materialului va fi crescut foarte mult. În fluxul de aer cald, 95% ~ 98% din apă pot fi evaporat la un moment. Timp de uscare de completare are nevoie de doar câteva secunde.

2) acest lucru este adecvat în special pentru uscare materiale sensibile la căldură. Produsele sale finale proprii bună uniformitate, mobilitate, dizolvarea capacitate. Şi produsele finite sunt ridicate în puritatea lor şi bun în calitatea lor. Procedurile de producţie sunt simple şi funcţionarea şi controlul sunt uşor. Lichid cu umiditate cuprins 40 ~ 60% (pentru materiale speciale, conţinutul poate ajunge la 90%.) pot fi uscate în praf sau particule produse o dată de timp.

3) după uscare, nu este nevoie pentru zdrobitor si sortare, pentru a reduce funcţionarea procedurilor în producţia şi pentru a spori puritatea produsului. Diametre de particule produs, prolixitate şi conţinutul de apă poate fi reglată prin schimbarea starea de funcţionare într-un anumit domeniu. Este foarte convenabil să efectueze controlul şi gestionarea.

2.principle:

1) după ce a fost filtrat şi încălzită aer intră în distribuitorul de aer pe uscător. Aerului cald intră în camera de uscare în formă de spirală şi uniform. Trece prin mare viteză pulverizator centrifuge pe turn, lichidul materiale se va roti şi fi pulverizat în ceaţă extrem de fin lichid margele.

2) prin timp foarte scurt de contactare caldura aer, materialele pot fi uscate în produsele finite. Produsele finale vor fi evacuate în mod continuu din partea de jos a turnului de uscare şi de la cicloane. Gazele reziduale vor fi evacuate din suflanta.

3.Application:

1) spray uscator poate fi utilizat într-o gamă largă, în cazul în care producţia de un eșantion de praf care curge liber este necesar. Aceasta tehnica a procesat cu succes materiale în următoarele domenii:

Băuturi, arome şi colorant, lapte şi produse din ouă, plante şi extracte vegetale, produse farmaceutice, materiale sensibile la căldură, materiale plastice, polimeri şi răşini, parfumuri, ceramica şi materiale avansate, săpunuri şi detergenţi, sânge, coloranti, produse alimentare, adezivi, oxizi, textile, oase, dinti şi dinte Amalgan şi multe altele.

2) cele mai multe soluţii şi supernsions poate fi spray uscate de asigurarea că produsul rezultat a caracteristicilor materialului.

3) este popular în domeniile de hrană, biologie, materiale, farmacie, Universitatea, şi R & D Institutul, etc. mai ales pentru prelucrarea materiale sensibile la temperatura, de exemplu, praf, deoarece materialul atinge numai aer pentru un scurt moment astfel încât căldura nu a putut distruge componenta de material.

Parametrii tehnici

Element

Unitate

TP-S100

Max capacitate

ml/h

10L/h

Temperaturi de admisie aer

50° C ~ 300° C

Intervalul de temperatură de priza de aer

30° C ~ 150° C

Sistem de pulverizare

/

Centrifuge de aspirare

Puterea de încălzire electrică

kW

28

Sursa de căldură

/

Electrice

Uscate pulbere restaurarea rata

%

≥98

Viteza de rotire

rot/min

22000

Diametru tava de pulverizare

mm

80

Diametrul discului de pulverizare

mm

80

Dimensiune

mm

2500 * 1600 * 2800

Maxim de umiditate evaporare

Kg/h

10

Modul de unitate cap pulverizare

/

Unitate mecanice


Hot Tags: 10l pulverizare uscător, centrifuge pulverizare uscător, 10l uscător maşină cu spray de centrifuge, lapte pulverizare uscător, pulverizare echipamente de uscare, se pulverizează uscarea in industria alimentara, China, producatori, fabrica, furnizori, furnizor în China, personalizare, design, chimică, biologie, farmaceutice, produse alimentare
Produse conexe
Feedback
Anchetă
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Contactati-ne
Address: TaiBai Road, districtul varatic, Xi'an, China
Tel: 0086-29-88763980
Fax: 0086-29-88990306
E-mail: info@toptionlab.com
Copyright © Toption Instrument Co., Ltd toate drepturile rezervate.