Categoria de produse

3L pulverizare uscător

3L pulverizare uscător

Laborator tabel de top pulverizare uscător este mai recente tipul de TOPTION care adoptă tehnologia avansată internaţionale şi piese de schimb.

Product Details

Dacă sunteţi în căutarea pentru chimică, biologie, farmaceutice şi alimentare 3l pulverizare uscător din China 3l spray de pulverizare uscător, două-lichid uscător, mici pulverizare uscător, 3l uscător maşină cu două-lichid spray, laborator uscător, pulbere de prelucrare spray de uscătoare de producatori, furnizori si Factory de ou sau verificarea 3l pulverizare uscător de personalizare şi desing cu profesionale de furnizor în China, vă rugăm să nu ezitaţi să contactaţi Toption Instrument.

Introducere:

1. laborator tabel de top pulverizare uscător este mai recente tipul de TOPTION care adoptă tehnologia avansată internaţionale şi piese de schimb.

2. TOPTION laborator pulverizare uscător asamblează multe de design nou, de exemplu, mic size pentru drum liber în mişcare, combinând compresor de aer şi de încălzire electrice în interiorul cabinetului, sticla spray şi ciclonul separator pentru inspectarea. Toate datele şi funcţiile sunt controlate de PLC.

Aplicaţie:

1. pulverizare uscător poate fi utilizat într-o gamă largă, în cazul în care producţia de un eșantion de praf care curge liber este necesar. Aceasta tehnica a procesat cu succes materiale în următoarele domenii:

1) băuturi, arome şi colorant, lapte şi produse din ouă, plante şi extracte vegetale, farmaceutice, materiale sensibile la căldură, materiale plastice, polimeri şi răşini, parfumuri, ceramica şi materiale avansate, săpunuri şi detergenţi, sânge, coloranti, produse alimentare, adezivi, oxizi, textile, oase, dinţi şi dinte Amalgan şi multe altele.

2) cele mai multe soluţii şi supernsions poate fi spray uscate de asigurarea că produsul rezultat a caracteristicilor materialului.

3) este popular în domeniile de hrană, biologie, materiale, farmacie, Universitatea, şi R & D Institutul, etc. mai ales pentru prelucrarea materiale sensibile la temperatura, de exemplu, praf, deoarece materialul atinge numai aer pentru un scurt moment astfel încât căldura nu a putut distruge componenta de material.

2. lucru principiul

1) aerul sunt filtrate şi încălzit, apoi în distribuitor pe uscător, spirală aer cald uniform du-te în camera 2 de uscare) lichid prin mare viteză atomizator centrifuge pe turn, apoi spray (rotaţie) în ceaţă fine picaturi, contact cu aer cald şi uscat în produsul finit într-un timp foarte scurt.

3) uscate produse sunt produse în mod continuu din partea de jos de la Turnul de uscare şi ciclon, evacuare sunt ventilate de fan.

Avantaje

1. PLC control automat, mai convenabil pentru tine de a controla şi de a gestiona.

2. mare viteza de uscare, după pulverizare lichidului materiale, suprafața din material va fi crescut foarte mult, face cercetare dumneavoastră mai eficient.

3. în fluxul de aer cald, 95% ~ 98% din apă pot fi evaporat la un moment. Puteţi termina uscarea materialelor numai în câteva secunde.

4. in special potrivit pentru uscare materiale sensibile la căldură, după uscare, nu este nevoie pentru zdrobitor si sortare, pentru a reduce procedurile de funcţionare şi de a salva timp.

Specificaţie tehnică

Element

Unitate

TP-S30

Max capacitate

ml/h

3000

Temperaturi de admisie aer

30℃ ~ 300℃

Intervalul de temperatură de priza de aer

30℃ ~ 140℃

Precizia temperaturii

±1

Uscator de timp

SANDU

1.0 ~ 1.5

Viteza de pompa de jet

ml/h

3000

Sistem de pulverizare

/

Cap de aspirare două-lichid

Spray de direcţie

/

În jos co-curent

Putere totala

/

10KW 380V

Diametrul de rezervor din oţel inoxidabil

mm

800

Uscate pulbere restaurarea rata

%

≥95

Viteza de rotire

rot/min

40000

Dimensiune

mm

1700 * 1100 * 150


Hot Tags: 3l spray de pulverizare uscător, două-lichid uscător, mici pulverizare uscător, 3l uscător maşină cu două-lichid spray, uscator de laborator, ou pudra prelucrare uscătoare de pulverizare, China, producatori, fabrica, furnizori, furnizor în China, personalizare, design, chimică, biologie, farmaceutice, produse alimentare
Produse conexe
Feedback
Anchetă
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Contactati-ne
Address: TaiBai Road, districtul varatic, Xi'an, China
Tel: 0086-29-88763980
Fax: 0086-29-88990306
E-mail: info@toptionlab.com
Copyright © Toption Instrument Co., Ltd toate drepturile rezervate.