Categoria de produse

5L pulverizare uscător

5L pulverizare uscător

Aerului prin filtru şi dispozitive de încălzire vin în distribuitorul de aer cald care este partea de sus a camera de uscare, distribuitorului aer cald produce aer cald

Product Details

Dacă sunteţi în căutarea pentru chimică, biologie, farmaceutice şi alimentare 5l pulverizare uscător din China 5l pulverizare uscător, uscare machine cu centrifuge pulverizare 5l, 5l uscător maşină cu spray centrifuge, centrifuge spay uscare machine, pulverizare de uscare de lapte, spray de uscare lapte praf producatori, furnizori si Factory, sau verificarea 5l pulverizare uscător de personalizare şi desing cu profesionale de furnizor în China, vă rugăm să nu ezitaţi să contactaţi Toption Instrument.

Principiul de functionare

Aerului prin filtru şi dispozitive de încălzire intră în distribuitorul de aer cald care este partea de sus a camerei de uscare, distribuitorul de aer cald produc aer cald, apoi fierbinte aer intra în camera de uscare uniform şi muta spirala, în acelaşi timp, livrare materiale lichide la cap spray de centrifuge care este dotat la partea de sus a camera de uscare, materialul lichid este pulverizat ca picături de ceață , pentru a mări suprafaţa contracţie de materiale lichide si aer cald, umiditatea să se evapore rapid, uscate produse într-un timp foarte scurt. Produsul mai grosiere este colectate de colectare baril, care este în partea de jos a deşeurilor, uscător de gaze evacuate scrise centrifugale fan.

Caracteristica

1. rapid viteza de uscare. Materiale lichide după pulverizare centrifuge, suprafaţa va a crescut foarte mult, în fluxul de aer de înaltă temperatură, moment se va evapora 95 ~ 98% din conținutul de umiditate, astfel încât timpul de uscare va fi aproximativ la zece secunde.

2. adoptarea paralel fluxul de model de pulverizare de uscare, în timpul procesului de uscare, temperatura de lichid droplet-ul nu este mare, care promit produse de înaltă calitate. În spray de uscare camera, lichid picături şi fluxul de aer cald cu aceeaşi direcţie, deşi temperatura de aer cald este o parte mai mare, dar ca aer cald imediat contact cu spray lichid droplet-ul după ce acesta intră în camera de uscare, temperatura din camera de uscare este baie jos, asa ca nu va face materialul uscat supraîncălzire, şi potrivit pentru uscare a termic materiale sensibile , temperatura de evacuare produs depinde de temperatura de evacuare, şi mai mici decât temperatura de evacuare.

3. zona larg aplicată. În funcţie de proprietăţile materialului, puteţi utiliza cu aer cald de uscare şi, de asemenea, ar putea folosi modelul de vânt rece. Lot mare materiale cu caracteristici diferite de mare, toate ar putea fi produsă de această maşină, comune aplicate în: polimeri şi resins、dyes、color pigment、ceramic、 glass、 pe lângă atrazine、 pesticides、 carbohydrates、 ou products、 rou acids、slaughterhouse byproducts、blood de peşte şi produse lactate de detergent şi suprafaţă dirt、fertilizer、organic compound、inorganic compuse clase, etc.

4. din cauza de la uscarea procesul este terminat într-o clipă, produs de aproximative sferice practic puteţi păstra forma picături, astfel încât produsul este 、fluidity buna dispersie şi solubilităţile.

5. procedeele este funcţionarea simplă, convenabilă şi uşor de control. Pulverizare uscător este folosit pentru solvent al căror conţinut de umiditate este 40 ~ 60%, pentru un material special chiar şi conţinutul de umiditate cât mai mare de 90%, de asemenea, ar putea fi uscate ca pulbere produse la un moment dat. Majoritatea produselor nu au nevoie de concasare şi de screening după uscare, deci reduce procesul de producţie, simplifica procesul tehnologic şi promisiunea de puritate a produsului. Pentru produsul particule size、precision o umiditate, între anumite limite, puteţi schimba pentru a adapta condițiile de exploatare, controlul şi gestionarea este foarte uşor.

6. pentru a proteja materialul de poluare şi prelungi durata de viaţă dispozitiv de serviciu, toate părţile contactarea cu material toate adopte 1Cr18Ni9Ti din oţel inoxidabil materiale. Pentru ca funcţionare uşor, sistemul de control al folosi integrării operaţie, ceea ce înseamnă că instalarea fiecare parte pe dispozitiv indicator şi pe/de pe dispozitiv în controlul cabinetului.

Parametrii tehnici

Element

Unitate

TP-S50

Max capacitate

ml/h

5000

Temperaturi de admisie aer

140° C ~ 300° C
Reglabil

Intervalul de temperatură de priza de aer

80° C ~ 90° C

Precizia temperaturii

±1

Uscator de timp

SANDU

1.0 ~ 1.5

Viteza de pompa de jet

ml/h

5000

Sistem de pulverizare

/

Centrifuge de aspirare

Spray de direcţie

/

În jos co-curent

Puterea de încălzire electrică

kW

9

Sursa de căldură

/

Electrice

Putere totala

/

10KW 380V

Diametrul de rezervor din oţel inoxidabil

mm

800

Uscate pulbere restaurarea rata

%

≥95

Tip de rotație spray de centrifuge


Rotaţie de aer comprimat

Viteza de rotire

rot/min

25000

Diametru tava de pulverizare

mm

50

Dimensiune

mm

1800 * 930 * 2200

Hot Tags: 5l pulverizare uscător, uscare maşină cu spray centrifuge 5l, 5l uscător maşină cu spray centrifuge, centrifuge spay uscare maşină, pulverizare de uscare de lapte, spray de uscare lapte praf, China, producatori, fabrica, furnizori, furnizor în China, personalizare, design, chimică, biologie, farmaceutice, produse alimentare
Produse conexe
Feedback
Anchetă
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Contactati-ne
Address: TaiBai Road, districtul varatic, Xi'an, China
Tel: 0086-29-88763980
Fax: 0086-29-88990306
E-mail: info@toptionlab.com
Copyright © Toption Instrument Co., Ltd toate drepturile rezervate.